Keuringen riolering

Vanaf 1 juli 2011 moet elke nieuwbouwwoning en elk nieuwbouwproject in Vlaanderen een rioolkeuring ondergaan alvorens de woning kan worden aangesloten op de openbare riolering. Deze keuring van de privé riolering houdt onder andere rekening met een strikte scheiding van regenwater en het hergebruik van de afvalwater, evenals met hergebruik en infiltratie van regenwater.

Bureau Notermans heeft een uitgebreid team van erkende rioolkeurders zowel volgens Vlario als volgens Aquaflanders methodiek en beschikt over het nodige materiaal om keuringen uit te voeren in geheel Vlaanderen. Dankzij de uitgebreide kennis en ervaring bij de afkoppelingen hebben wij ook een grote expertise kunnen uitbouwen bij de keuringen.

Voor grote projecten ontwikkelden wij ons principe “wij begeleiden onze klanten naar een gegarandeerd positieve keuring”. Via deze methodiek begeleiden wij het bouwteam via een stappenplan naar een positieve keuring. Dit bespaart bij de oplevering veel kopzorgen, discussies en uiteraard euro’s.