Contact

BUREAU NOTERMANS
ingenieurs en experten

Sint-Truidersteenweg 474b
3840 Hoepertingen – Borgloon

Tel: +32 (0)12 74 54 93
Email: info@bureaunotermans.be

BTW BE 0468.855.438

3 + 5 =

TEAM

Om onze klanten steeds weer de juiste kwaliteit te kunnen garanderen hebben we een ervaren en hoog gekwalificeerd team samengesteld. Onze mensen bezitten uiteraard de nodige certificaten en genieten van permanente opleidingen.

Doordat wij meedenken met onze klant kunnen wij expertise en ondersteuning op maat van elk project aanbieden. Dit vertaalt zich jaarlijks in de afhandeling van meer dan 5.000 dossiers. Daardoor heeft Bureau Notermans zich het laatste decennium gepositioneerd als een gevestigde waarde en een betrouwbare partner.

De afdeling Building Management is de jongste telg binnen de dienstverlening van ons Bureau. Eén van de niche-diensten die sinds 2017 werd toegevoegd aan de portfolio van het Bureau is de uitvoering van Conditiestaatmetingen volgens de norm NEN 2767. Op 1 januari 2018 werden door CEDUBO-VLISOG de eerste erkenningen in België uitgereikt, onder meer aan Bureau Notermans. Voor de uitvoering van de Conditiestaatmetingen hebben we een aantal inspecteurs in dienst die op NEN 2767 gecertificeerd zijn, zowel voor de gebouwenstructuur als de technieken.

De afdeling Waterbeheersing is één van de marktleiders op het gebied van afkoppeling van riolering, rioleringsstudies en keuringen van rioleringen. Hiervoor beschikken we over een team van gecertificeerde adviseurs en keurders, onder meer voor Vlario en Aquaflanders.

In het kader van het risico- en expertmanagement beschikken we over opgeleide specialisten, voornamelijk in de gebieden expertise gebouwen en expertise zwaar rollend materieel.

BUREAU NOTERMANS